DirectLease Voordelen van een elektrische auto

Voordelen van een elektrische auto

DirectLease Voordelen van een elektrische auto

Waarom elektrisch rijden?

Elektrische mobiliteit wordt steeds populairder bij zakelijke wagenparkbeheerders en werknemers. Emissieloze auto's zijn goed voor het milieu en bieden u een nieuwe ervaring op de weg. Door de veranderingen als gevolg van lage emissiezones in steden die door de overheden worden ingevoerd, worden de kosten voor een elektrische auto steeds lager. Elk automerk wil momenteel elektrische wagens aanbieden, waardoor het nog interessanter en gemakkelijker wordt om te kiezen. DirectLease helpt u om de overstap te maken naar emissieloos rijden. 

Door de wetswijzigingen van de Belgische overheid wordt de elektrische auto een belangrijk onderdeel van onze mobiliteit. Bovendien levert het leasen van een elektrische auto steeds meer voordelen op! We vertellen je graag waarom elektrisch rijden een toekomstgerichte keuze is. 

Onze elektrische wagens!

Wat zijn de fiscale voordelen van een elektrische auto?

1. Milieuvriendelijkheid
Een elektrische auto stoot absoluut geen milieuschadelijke stoffen uit, wat een belangrijk voordeel betekent in veel grote steden. Met een emissievrije auto draag je bij tot een betere luchtkwaliteit door geen CO₂ uit te stoten en ben u overal welkom.

2. Rijbereik
Het aantal kilometers dat u kunt afleggen op één batterij, oftewel u rijbereik (WLTP), neemt steeds meer toe dankzij de enorme ontwikkeling van de elektrische auto. De nieuwste emissievrije auto's halen een realistisch rijbereik van 300 tot zelfs 600 km. 

Ook op het gebied van het opladen wordt in een snel tempo vooruitgang geboekt. Dankzij de ontwikkeling van de oplaadmogelijkheden gaat steeds sneller en gemakkelijker om je batterij op te laden. U hoeft niet meer bang te zijn om geen laadpunt meer tegen te komen op je traject. 

3. Ruim aanbod
Dankzij de toename van verschillende elektrische merken en modellen is het aanbod gevoelig aan het uitbreiden. De modellen zullen de komende tijd alleen maar blijven groeien door de transitie van de mobiliteit. De focus van de autofabrikanten gaat voornamelijk liggen op het elektrisch rijden. 

4. Belastingen 
Door de afwezigheid van CO₂-uitstoot betalen bestuurders minder VAA op een elektrisch voertuig. Daarom en dankzij de beslissingen van de Belgische overheid, is elektrisch rijden nog aangenamer. De hoeveelheid CO₂ die u auto uitstoot, bepaalt ook uw belastingvoordeel. Hoe lager de uitstoot, hoe hoger het belastingvoordeel. 

5. Opladen is goedkoper dan tanken
Het opladen van uw elektrische auto is veel goedkoper dan het tanken van fossiele brandstoffen. Als u wil weten hoeveel het voordeel kan bedragen voor de auto van je keuze, werp dan zeker een blik op de TCO-berekening op onze offertes. 

6. Altijd welkom in lage emissie-zones (LEZ)
Voor elektrische auto's zijn er geen beperkingen in lage emissievrije-zones. U bent altijd welkom in Antwerpen, Brussel en Gent. Als uw auto met een klassieke verbrandingsmotor heeft, is uw toegang tot deze lage emissievrije-zones verboden. Of je moet graag hoge boetes willen betalen. Kortom, een elektrische auto verschaft uw totale vrijheid. 

7. Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier!
Een klassieke verbrandingsmotor maakt lawaai bij het starten en het accelereren, Bij een elektrische auto behoren die ongemakken tot het verleden. Dankzij het comfortabele en stille rijgedrag van uw elektrische auto beleef je nu al het rijplezier van morgen. Deze auto's beschikken altijd over een automatische versnellingsbak, zodat u niet meer hoeft te schakelen. In een elektrische auto ontdekt u een nieuwe vorm van rijplezier!
Heeft u interesse in een elektrische leasewagen?

Naast de fiscale voordelen zijn de belangrijkste troeven van een elektrische leasevoertuig zijn milieuvriendelijkheid en zijn onbeperkte toegang tot lage emissievrije-zones. Heb je interesse gekregen in een elektrische leasewagen?

Bekijk het aanbod elektrische leasewagens
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen