DirectLease Wanneer kies ik voor het leasen van een elektrische auto?

Wanneer kies ik voor het leasen van een elektrische auto?

Elektrisch leasen wordt steeds populairder en het aantal elektrische auto’s op de weg blijft toenemen. De overstap naar elektrisch leasen is voor veel mensen een lastige keuze, vooral door de zorgen om de actieradius. De actieradius is echter tegenwoordig van de meeste auto’s al groot genoeg voor de meeste berijders. Wij raden je daarom ook aan om zo snel mogelijk over te stappen op elektrisch rijden zodat je nog kan profiteren van alle fiscale voordelen.

Is elektrisch rijden ook geschikt als ik veel kilometers maak? (b.v. meer dan 50.000 km/jr)

Elektrisch leasen kan ook als je veel kilometers rijdt. Hierbij is het wel belangrijk om te kijken naar de actieradius of de laadsnelheid van de auto. Een auto met een grote actieradius hoef je waarschijnlijk onderweg niet op te laden. Zelfs als je auto een wat mindere actieradius heeft hoeft dit geen probleem te zijn, veel auto’s kunnen namelijk snelladen waardoor je binnen 25 minuten ongeveer 300 kilometer aan bereik kunt laden. Als je een laadpaal thuis hebt kun je jouw elektrische leaseauto opladen als je thuis bent en hoef je onderweg niet te stoppen, ideaal toch?

Wat is de verhouding van benzine t.o.v. elektrisch qua normbedrag?

Het verschil in leasetarief tussen elektrische auto’s en benzine auto's wordt steeds kleiner. Dit komt doordat de populariteit van elektrische auto’s toeneemt en hierdoor kunnen ze op grotere schaal geproduceerd worden, dit is gunstig voor de prijzen van de elektrische auto’s. Er komt daarnaast ook voor het goedkopere segment steeds meer aanbod op de markt. Het aanbod wordt in zijn algemeenheid steeds groter en daardoor zit er voor iedere leaserijder een geschikte auto tussen, van een compacte stadsauto tot een ruime SUV.

Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische leaseauto?

Wil je meer weten?

Kijk dan op onze elektrisch leasen pagina of neem direct contact met ons op via 03 544 29 10of [email protected] (binnen één uur reactie).

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen