Internationaal leasen

Zonder verrassingen

Het is niet altijd even eenvoudig voor een bedrijf om een leasecontract af te sluiten in het buitenland. Vaak opereren de lokale leasemaatschappijen niet internationaal en ben je aangewezen op meerdere partijen met administratieve rompslomp als gevolg. Wij zijn in staat een duidelijk contract aan te bieden met begrijpelijke voorwaarden, dus zonder verrassingen achteraf.

Altijd flexibel, ook over de grens

Ook de in- en uitvoer van auto's is bij ons veel eenvoudiger geregeld. Heel praktisch wanneer je bijvoorbeeld in Duitsland een vertegenwoordiger hebt die ermee stopt, terwijl er eentje in Nederland of België is aangenomen. De leaseauto wordt dan gewoon door ons naar Nederland of België uitgevoerd.

DirectLease Altijd flexibel, ook over de grens

Fiscale ondersteuning

Ook kun je rekenen op fiscale ondersteuning bij DirectLease. Wat zijn de fiscale valkuilen van internationaal leasen? Wat zijn de voordelen en hoe kun je daarvan profiteren? Onze specialisten kunnen je voorzien van de juiste adviezen. En het is natuurlijk buitengewoon prettig om dat in je eigen taal uitgelegd te krijgen.

Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is internationaal leasen bij ons snel geregeld. Onze medewerkers kennen elkaar niet alleen persoonlijk, maar werken dagelijks intensief met elkaar samen. Daardoor zijn we in staat om snel op internationale vragen te reageren en ze in no-time op te lossen.

DirectLease Fiscale ondersteuning

Internationale contracten?

Directlease heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Wil je voor deze 3 landen een contactpersoon die je gewoon in je eigen taal van dienst kan zijn? Geen enkel probleem!

DirectLease België

Sofie de Keghel - DirectLease

Sofie de Keghel

Teamleader B2B
Mail Sofie
Bel +32 3 544 2910

DirectLease Nederland

Aemil Schellens - DirectLease

Aemil Schellens

Commercieel directeur
Mail Aemil
Bel +31 541 571 711

DirectLease Duitsland

Sandra Nordhoff - DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen