Hoe het werkt

Full operational lease

Wat houdt "full-operational" lease precies in? We spreken van tevoren een jaarkilometrage en een looptijd af. Het maandbedrag wordt gebaseerd op deze twee zaken. Alle kosten zoals BIV, rijbelasting, reparaties, onderhoud, zomerbanden, verzekering (BA+ en eigen schade), pechverhelping en een vervangwagen zijn bij het contract inbegrepen. Optioneel kun je nog onbeperkte winterbanden en een (inter)nationale tankkaart kiezen.

DirectLease Full operational lease

De site

Op onze site kun je een calculatie maken en kijken wat jouw leaseauto zal gaan kosten. Wat je nu calculeert, brengen wij straks in rekening en geen euro meer (uiteraard onder voorbehoud prijswijzigingen invoerder). Wij staan voor heldere afspraken, een stabiele leaseprijs en geen gezeur achteraf.

DirectLease De site

De offerte

Als jij je auto hebt gevonden en alle opties hebt ingesteld dan kun je een officiële offerte aanmaken. Op dat moment gebeurt er verder nog niks, je bent uiteraard vrij om meerdere offertes aan te maken. Ook kun je offertes (en geconfigureerde auto’s) opslaan als je een account aanmaakt.

DirectLease De offerte

De bestelling

Ben je er klaar voor? Druk dan op de knop “bestellen” die je bij de offerte ziet staan. Dat brengt de bal aan het rollen: we doen een kredietcheck op je onderneming en sturen je de papieren op ter ondertekening. Vervolgens kunnen we tot het bestellen van de auto over gaan, en zit je binnen een mum van tijd achter het stuur van je nieuwe leaseauto.

DirectLease De bestelling

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Antwoorden op veelgestelde vragen vind je in onze 'Veelgestelde vragen'. Staat je vraag niet in onze 'Veelgestelde vragen'? Neem dan contact met ons op:

DirectLease Wil je meer weten?
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen