Elektrisch leasen

Wil jij stiller, milieubewuster en goedkoper rijden? Dan is elektrisch rijden de oplossing voor jou!

Volledig elektrische bedrijfswagen

Wil jij graag emissievrij rijplezier beleven? Wij hebben de 100% elektrische bedrijfswagens voor jou op een rijtje gezet. Bekijk de voorraad aan bedrijfswagens hieronder.

precious madubuike  y3yK8kR11k unsplash 1

Verplichte registratie thuislaadpunt vanaf 2024

Met de toenemende vraag naar elektriciteit in België zijn er meer afschakelplannen in werking getreden. Door jouw laadpunt te registreren, help je de netbeheerders om het elektriciteitsnet beter te begrijpen. Dit stelt hen in staat om tijdig aanpassingen te maken en het risico op storingen te verminderen.

electric charge 2301604 1920 FillWzUxMCwzMjVd v2

Fiscale veranderingen voor mobiliteit

De fiscaliteitswijzingen moeten een bijdrage leveren om wagenparken te verduurzamen in België. De klimaatdoelstellingen van 2030 moeten gehaald worden. Het akkoord bestaat uit drie belangrijke onderwerpen: de fiscale behandeling van bedrijfswagens, fiscale stimulansen voor laadstations en een uitbreiding van het mobiliteitsbudget. 

car 3117778 1280 FillWzUxMCwzMjVd

Voordelen elektrische wagen

De elektrische wagen wordt steeds populairder in de autowereld. Dit heeft te maken met de wetswijzigingen van de Belgische overheid. Een voordeel van een elektrische auto is dat deze nog wel toegang heeft tot de lage-emissiezones. Elektrische voertuigen zijn de toekomst van mobiliteit. 

Goedkoopste elektrische leasewagens

Elektrisch zakelijk leasen is tegenwoordig voor elke portemonnee. Er komen steeds meer voordelige, vaak nog wel kleine, elektrische auto's op de markt. Ben je op zoek naar een emissievrije leasewagen die ook nog voordelig is? Bekijk de voorraad aan leasewagens hieronder.

Vragen over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over elektrische zakelijke leaseauto's? Over laden en laadpalen? Onze specialist helpt je graag verder met al je vragen!

Gregory Olivier - DirectLease

Gregory Olivier

EV specialist
Mail Gregory
Bel 03 544 29 10

Grootste actieradius: elektrische leaseauto's

Wij hebben de elektrische leaseauto’s met de grootste actieradiussen op een rijtje gezet. Wordt de elektrische auto met de beste actieradius jouw nieuwe lease auto?

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen