Sportwagen leasen bij DirectLease

Ben je zelfstandige of bedrijfsleider, en op zoek naar een wagen waarmee je veel indruk kan maken bij klanten en zakenpartners? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hippe sportwagen. Een sportwagen staat immers altijd heel succesvol, en geeft je een jong en dynamisch imago.

Het probleem is natuurlijk wel dat een sportwagen soms heel duur kan zijn, en dat het soms wel een riskante investering kan zijn. DirectLease biedt je de kans om een sportwagen te leasen. Door te leasen is de investering in een sportwagen immers minder zwaar, en zal je toch met je favoriete wagen kunnen rondrijden.

Ruime collectie aan sportwagens

DirectLease is trots om een ruime collectie aan sportwagens te kunnen aanbieden. Tussen de meer dan 40 merken die DirectLease aanbiedt zitten immers ook veel merken die zeker de sportieve types zullen aanspreken.

Zo kan je bij DirectLease terecht voor de leasing van een Ferrari, een Lamborghini of een Porsche. En net zoals bij andere merken bieden we ook voor deze merken verschillende modellen en kleuren aan waartussen je kan kiezen.

Bij DirectLease kan je steeds leasen onder de vorm van een operationele leasing. Dit houdt in dat DirectLease nog steeds eigenaar blijft van de wagen, maar dat we daarnaast wel instaan voor alle kosten die verbonden zijn aan de wagen. Wil je een nieuwe wagen bestellen, dan gaat dit gepaard met een heleboel papierwerk. DirectLease neemt al deze documenten voor zijn rekening. Wij zorgen dus voor het inschrijvingswijs, het kentekenbewijs, de verzekeringsdocumenten, enz.

Naast alle administratie zal DirectLease ook instaan voor alle bijkomende kosten die aan de wagen moeten gebeuren. Alle onderhoudskosten en reparatiekosten zijn dus voor rekening van DirectLease.

Sportwagen leasen aan voordelige tarieven

Een sportwagen leasen doe je dus bij DirectLease. Bij ons kan je een sportwagen leasen aan de meest voordelige tarieven. Surf zeker eens door op onze site en bekijk onze collectie sportwagen. Wens je ons te contacteren, dan kan dit via mail. Tijdens de kantooruren krijg je binnen het uur van ons een antwoord.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen