Nieuwe manier om een leasewagen te kiezen bij Directlease.be

Een leasewagen kiezen en kostprijzen vergelijken op basis van de maandelijkse leaseprijs is al lang niet meer relevant. De complexe autofiscaliteit en breed aanbod aan motorisaties maakt dat er nog erg veel andere parameters een rol spelen om de werkelijke kostprijs van bedrijfswagens kunnen vergelijken. De aankoopprijs van de wagen heeft een steeds kleinere impact waardoor die duurdere elektrische wagen plots toch de betere keuze blijkt dan die scherp geprijsde dieselwagen.

De formule die door de leasemaatschappijen steeds gebruikt wordt om wagenparkbeheerders te helpen de juiste keuze te maken is de bekende TCO (total cost of ownership)-benadering. Deze werkwijze laat toe om de leaseprijzen van voertuigen beter met elkaar te vergelijken en geeft een zicht op de werkelijke kosten over de looptijd van het contract, rekening houdend met de fiscale aftrekbaarheid, belastingen op verworpen uitgaven, de niet-recupereerbare BTW, de CO2-bijdrage, het verbruik, …

De meeste leasemaatschappijen tonen al op hun offertes een indicatieve TCO van de aangeboden wagen of bieden hiervoor een tool aan. DirectLease gaat nu nog een stap verder en biedt via haar website aan iedereen de mogelijkheid om een wagen te zoeken op basis van de TCO. Op elke gemaakte offerte zal ook de TCO op basis van 65% niet recupereerbare BTW vermeld worden.

In de online configurator op directlease.be kan je een aantal criteria instellen en de TCO-klasse bepalen waarin je een auto wil zoeken.

Wagens worden vergeleken op basis van de TCO inclusief brandstof.

Bij interesse in één van de getoonde modellen kan deze verder online samengesteld worden en wordt een offerte opgemaakt waar de TCO op basis van 65% niet recupereerbare BTW te zien staat.

Bron: https://www.fleet.be/directlease-online-autozoekfunctie-tco/

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen