DirectLease X

X

Maak kennis met de nieuwe Zeekr X. Deze volledig elektrische crossover is binnenkort te bestellen bij DirectLease! Wil je op de hoogte blijven van de X? Neem dan snel een kijkje.

Waarom de X?

Koelkast met 3 standen en temperatuurregeling

De ZEEKR X is uniek in zijn klasse en beschikt over een koelkast met een grote inhoud van 5,7 liter met diepvries-, koel- en verwarmde isolatietemperatuurstanden.

Intelligent verschuifbaar scherm

Een 14,6 inch HD-scherm in de middenconsole dat met gebarenbediening gemakkelijk naar de passagierskant kan worden geschoven.

DirectLease Waarom de X?

Intelligente cabine

AR-HUD Heads-Up Display-systeem

Een 24,3 inch panoramisch augmented reality HUD met een virtuele beeldhelderheid tot 12.000 nits biedt gebruikers uitgebreide intelligente rijondersteuning die bijdraagt aan meer rijcomfort en veiligheid.

Intelligente B-stijl

Toonaangevende intelligente B-stijl met geïntegreerde camera waarmee bestuurders de auto kunnen vergrendelen en ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning. Een geïntegreerd touchscreen geeft in één oogopslag de laadstatus, de huisdiermodus en andere belangrijke functies weer.

DirectLease Intelligente cabine

Zodra de X beschikbaar is, kan deze worden samengesteld bij DirectLease. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen