DirectLease 001

001

Maak kennis met de nieuwe Zeekr 001. Deze volledig elektrische SUV is binnenkort te bestellen bij DirectLease! Wil je op de hoogte blijven van de 001? Neem dan snel een kijkje.

Waarom de 001?

Snel opladen

Elke 200 kWh Zeekr 001 kan snel worden opgeladen; een 22 kW AC boordlader is standaard. Elke Zeekr 001 heeft een accu met een capaciteit van 100 kWh.

Comfort

De Zeekr 001 is niet alleen ontworpen om zelf te rijden, maar ook om jou te laten rijden. Daarom is er genoeg ruimte achterin. Dankzij de zevenvoudig verstelbare rugleuning van de achterbank kun je experimenteren met je ideale zitpositie, en in de winter zijn de verwarmde stoelen je beste vriend. Voorin hebben de stoelen van de Prestige een massage- en koelfunctie. De stoelen en het dashboard zijn bekleed met Alcantara; à la Cupra is het interieur versierd met koperkleurige sierelementen.

DirectLease Waarom de 001?

Diverse rijprogramma's

Wat Zeekr goed doet, is het duidelijke onderscheid tussen de rijmodi Sport en Comfort. In de Comfort-stand accelereert de auto soepeler dan in de sportieve Sport-stand. Kies je echter voor Hurry, dan is de sprint naar 100 km/u al na 3,8 seconden voorbij. Vroeger haalden alleen supersportauto's zulke waarden, maar elektrische auto's doen de sprint geruisloos en schijnbaar moeiteloos. Zelfs in de Sport-modus biedt de luchtvering in combinatie met de adaptieve dempers (standaard in Privilege) nog voldoende comfortreserves.

DirectLease Diverse rijprogramma's

Zodra de 001 beschikbaar is, kan deze worden samengesteld bij DirectLease. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen