DirectLease ID.7

ID.7

Ontdek de nieuwe ID.7 Deze opvolger van de Passat is het nieuwste 100% elektrische model van Volkswagen en binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de ID.7 kan rijden? Kijk dan snel verder.

Met de komst van de ID.7 wordt een nieuwe vorm van airconditioning geïntroduceerd. Zo start de airco al zodra je naar de auto toe loopt. En kun je de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit kan via het multimediascherm of met stembediening. Zeg jij bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”. Dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen automatisch warme lucht naar alleen jouw handen.

  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features
  • Actieradius van 615 tot ongeveer 700 kilometer
  • In ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%
  • Standaard rijk uitgerust
DirectLease Alles wat je moet weten

Alles aan de ID.7 is eersteklas.

Lange reizen korter laten voelen. Het kan met de ID.7. Alles aan de ID.7 is eersteklas. Niet alleen geniet je van een actieradius tot wel 700 kilometer, je ervaart ook veel ruimte én luxe.

Comfortabele stoelen

De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Heb je bijvoorbeeld net gesport of ben je onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel jouw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

DirectLease Alles aan de ID.7 is eersteklas.

Zodra de ID.7 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen