DirectLease Binnenkort beschikbaar: de IONIQ 6

Binnenkort beschikbaar: de IONIQ 6

DirectLease Alle merken Hyundai Binnenkort beschikbaar: de IONIQ 6

Ontdek de nieuwe Hyundai IONIQ 6. Deze gestroomlijnde EV is het nieuwste model van Hyundai en binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de IONIQ 6 kan rijden? Kijk dan snel verder.

De meest energie efficiënte EV in zijn klasse.

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek. De gloednieuwe elektrische Hyundai IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en doordachte coconachtige interieur bieden een gepersonaliseerde en flexibele ruimte die nooit eerder te zien is geweest.

DirectLease De meest energie efficiënte EV in zijn klasse.

De toekomst van elektrische mobiliteit is hier.

Met zijn adembenemende design en rijdynamiek en zijn innovatieve 800V-batterijtechnologie voor ultrasnel opladen, levert de Hyundai IONIQ 6 opwindende prestaties. De elektrische sedan is gebouwd op een geavanceerd nieuw platform, een technologische mijlpaal in dit opwindende EV-tijdperk.

IONIQ+6 LED steering wheel 2 4x3 v3

Interactive Pixel Lights

De Interactive Pixel Lights op het stuurwiel geven informatie over onder meer de rijmodus, spraakherkenning en laadstatus.

IONIQ+6 ambient lighting 4x3 v3

Dual Color Ambient Lighting

Kies de kleur die past bij jouw stemming. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema’s, ontwikkeld door kleurexperts om je te helpen ontspannen.

IONIQ+6 digital mirrors 4x3 v3

Digitale zijspiegels

De digitale zijspiegels (optioneel) vervangen de traditionele buitenspiegels, met een camera en een monitor in het interieur, voor beter zicht en aerodynamica.

IONIQ 6 front lighting 4x3 v3

Intelligent Front-lighting System (IFS)

Geniet van maximaal zicht zonder andere bestuurders te verblinden. IFS past automatisch de lichtbundel van de LED-koplampen in real-time aan, afhankelijk van de wegomstandigheden.


Zodra de Hyundai IONIQ 6 verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen