DirectLease Tavascan

Tavascan

Ontdek de nieuwe Tavascan. De eerste volledig elektrische SUV van CUPRA is binnenkort bij ons te bestellen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven zodat je zo snel mogelijk in de Tavascan kan rijden? Kijk dan snel verder.

Alles wat je moet weten

Het interieur van de Cupra Tavascan is ontworpen met een moderne en hoogtechnologische uitstraling. De focus ligt op een mix van futuristisch design, premium materialen en geavanceerde technologieën.

Het dashboard is strak en minimalistisch ontworpen met een groot touchscreen-display dat fungeert als het centrale infotainmentsysteem. Dit display biedt waarschijnlijk toegang tot verschillende functies zoals navigatie, entertainment en voertuiginstellingen.

  • 15" zwevend infotainmentsysteem;
  • 12 speakers van Sennheiser.
DirectLease Alles wat je moet weten

Van Amsterdam naar Parijs op één acculading

De Cupra Tavascan komt in twee varianten. Ben jij iemand die gaat voor maximale performance? Ga dan voor de CUPRA Tavascan VZ met een dual elektromotor. Hiermee beschik jij over 340 pk en een actieradius tot 517 kilometer. Beschik jij liever over een hogere actieradius en neem jij genoegen met minder snelheid? Dan is de CUPRA Tavascan Endurance met single elektromotor voor jou! Met deze uitvoering beschik jij over 286 pk een een actieradius tot 547 kilometer.

DirectLease Van Amsterdam naar Parijs op één acculading

Zodra de Tavascan verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen