Zoek op merk
DirectLease: Sportwagen leasen bij DirectLease

Sportwagen leasen bij DirectLease

Geplaatst 4/1/2018

Ben je zelfstandige of bedrijfsleider, en op zoek naar een wagen waarmee je veel indruk kan maken bij klanten en zakenpartners? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hippe sportwagen. Een sportwagen staat immers altijd heel succesvol, en geeft je een jong en dynamisch imago.

Het probleem is natuurlijk wel dat een sportwagen soms heel duur kan zijn, en dat het soms wel een riskante investering kan zijn. DirectLease biedt je de kans om een sportwagen te leasen. Door te leasen is de investering in een sportwagen immers minder zwaar, en zal je toch met je favoriete wagen kunnen rondrijden.

Ruime collectie aan sportwagens

DirectLease is trots om een ruime collectie aan sportwagens te kunnen aanbieden. Tussen de meer dan 40 merken die DirectLease aanbiedt zitten immers ook veel merken die zeker de sportieve types zullen aanspreken.

Zo kan je bij DirectLease terecht voor de leasing van een Ferrari, een Lamborghini of een Porsche. En net zoals bij andere merken bieden we ook voor deze merken verschillende modellen en kleuren aan waartussen je kan kiezen.

Bij DirectLease kan je steeds leasen onder de vorm van een operationele leasing. Dit houdt in dat DirectLease nog steeds eigenaar blijft van de wagen, maar dat we daarnaast wel instaan voor alle kosten die verbonden zijn aan de wagen. Wil je een nieuwe wagen bestellen, dan gaat dit gepaard met een heleboel papierwerk. DirectLease neemt al deze documenten voor zijn rekening. Wij zorgen dus voor het inschrijvingswijs, het kentekenbewijs, de verzekeringsdocumenten, enz.

Naast alle administratie zal DirectLease ook instaan voor alle bijkomende kosten die aan de wagen moeten gebeuren. Alle onderhoudskosten en reparatiekosten zijn dus voor rekening van DirectLease.


Sportwagen leasen aan voordelige tarieven

Een sportwagen leasen doe je dus bij DirectLease. Bij ons kan je een sportwagen leasen aan de meest voordelige tarieven. Surf zeker eens door op onze site en bekijk onze collectie sportwagen. Wens je ons te contacteren, dan kan dit via mail. Tijdens de kantooruren krijg je binnen het uur van ons een antwoord.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind