Snel leverbare leaseauto's

DirectLease Snel leverbare leaseauto's

Heb je snel een nieuwe auto nodig? Geen zorgen! Wij hebben nu enkele modellen beschikbaar die snel leverbaar zijn. Naast snel leverbaar zijn deze modellen ook nog eens maandelijks opzegbaar. Dit houdt in dat je de leaseauto na 12 maanden op elk gewenst moment gratis weer kunt inleveren. Door de wereldwijde leverproblemen in de auto-industrie kan het erg lang duren voordat je over een nieuwe auto kunt beschikken. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

Deze zakelijke leaseauto's zijn snel leverbaar

Alfa Romeo Tonale Sprint

€ 620 per maand ex. BTW

Maandelijks opzegbaar! o.b.v. 12-60 mnd & 20.000 km/jr

Levertijd: 2-3 weken


Functionele schoonheid

Een design dat de stylistische eigenschappen van de Alfa Romeo combineert met de eigenschappen van het Italiaanse design, maar dan in een nieuwe interpretatie die in het teken staat van moderniteit en functionaliteit.

Altijd geconnecteerd

De nieuwe Alfa Connect Services bieden de best geconnecteerde ervaring, zodat je jouw nieuwe Tonale gemakkelijk kunt beheren, waar je ook bent. Met de mobiele app van My Alfa Connect houdt je jouw nieuwe Tonale in de palm van je hand.

Bekijk de Alfa Romeo Tonale

Jeep Compass 4XE Night Eagle

€ 699 per maand ex. BTW

Maandelijks opzegbaar! o.b.v. 12-60 mnd & 20.000 km/jr

Levertijd: September


Fraaie afwerking

Met zijn stoere en klassevolle uiterlijk laat de Jeep Compass Night Eagle overal waar hij langskomt een onuitwisbare indruk. De sterke lijnen die zijn exterieur kenmerken, worden nog benadrukt door speciale, glanzend zwarte afwerkingsdetails, Night Eagle koetswerklogo’s en 18" lichtmetalen velgen. Deze SUV rijdt nergens onopgemerkt voorbij.

Bekijk hier de Jeep Compass

DS DS 4 E-Tense Performance Line 225 pk

€ 725 per maand ex. BTW

Maandelijks opzegbaar! o.b.v. 12-60 mnd & 20.000 km/jr

Levertijd: 2-3 weken


Een nieuwe generatie van mobiliteit

Beleef een opmerkelijke rijervaring dankzij de oplaadbare hybridetechnologie E-Tense. De combinatie van een elektromotor en benzinemotor verenigt soepelheid met dynamiek en bevordert zowel de sensaties als het comfort. Met zijn 225 pk sterke oplaadbare hybridemotor beperkt de DS 4 E-Tense zijn CO2-uitstoot tot minimaal 29 g/km (WLTP-cyclus).

Rijbereik & opladen

De batterij opladen is cruciaal om de voordelen van je oplaadbare hybridewagen optimaal te benutten. Voor een beter gebruik raden we je aan om de DS 4 E-Tense dagelijks op te laden. Verscheidene factoren kunnen het rijbereik van jouw oplaadbare hybridewagen beïnvloeden, zoals de weersomstandigheden, je snelheid en je rijstijl.

Bekijk hier de DS DS 4
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen