Wij blijven open! Belangrijke informatie m.b.t. onze dienstverlening tijdens deze periode van COVID-19 vindt u in onze FAQ.

Zoek op merk
DirectLease: Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw rijgedrag!

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw rijgedrag!

Geplaatst 24/8/2018
door Mariëlle Mulder

Rij jij altijd roekeloos, heb je vaak boetes of ben je een ramp met inparkeren? Dan hebben we goed nieuws! Dit ligt niet aan jou, maar aan je sterrenbeeld. Volgens astrologe Debbie Frank staat het in de sterren geschreven hoe jouw rijstijl eruitziet. Nieuwsgierig of jouw sterrenbeeld en rijgedrag matchen?

Het onderzoekspanel
Astrologe Debbie Frank heeft samen met verzekeringsbedrijf Privilege car insurance onderzocht of er een link is tussen jouw sterrenbeeld en rijstijl. En ja hoor, die is er! Na 2.000 bestuurders te hebben onderzocht, kwam Debbie tot deze conclusie. Bestuurders met hetzelfde sterrenbeeld hebben namelijk opvallend veel overeenkomsten qua rijstijl. Benieuwd naar de samenvatting bij jouw sterrenbeeld? Scroll dan snel naar beneden!

Waterman (20 januari - 18 februari)
Je rijbewijs halen was een zware klus, je bent namelijk snel afgeleid. Het is dan ook niet gek dat je er drie of meer pogingen voor nodig had. Watermannen staan bekend om hun egoïsme, vandaar dat jij de keren dat je de bob was op één hand kunt tellen. Gelukkig heb je lieve vrienden die zich opofferen. Pronken met jouw auto, wat is dat? Dit doe jij niet, eigenlijk geef je niet zoveel om jouw wagen. Jij kiest niet een bijzondere auto en schoonmaken doe je al helemaal niet aan. 2x per jaar is genoeg toch? Ook al geef je niet zoveel om jouw auto, de kleur is wel uitermate belangrijk. Watermannen vallen graag op en daar hoort een mooie opvallende gekleurde auto bij. Zo wil 10% van de ondervraagden graag in een knalpaarse auto rijden en 7% gaat voor geel.

Vissen (19 februari - 20 maart)
Groot, groter grootst en duur, duurder, duurst: dat gaat op voor de vis. Jij hecht waarde aan een mooie grote auto en verklaart de liefde aan dure sportwagens. Zie je een Ferrari of Bentley voorbij scheuren, dan zit er naar alle waarschijnlijkheid een vis achter het stuur. Daarnaast houd jij van hygiëne. Jouw dure wagen straalt niet alleen van de buiten- maar ook binnenkant. Dit omdat jij minstens 1x per maand de auto staat te stofzuigen en uit te mesten! Niet vergeten om een geurtje in de auto te plaatsen!

Ram ( 21 maart - 19 april)
Mensen geen voorrang geven en vloeken tijdens het rijden, ja jij bent een echte Ram! Sorry dat we het moeten zeggen, maar jullie zijn de meest onbeleefde bestuurders. Daarnaast is status belangrijk en zijn jullie erg competitief. Jij gunt liever jezelf een mooie auto, dan jouw vrienden of familie. Ook geeft een Ram het vaakst een bijnaam aan zijn auto. Hoe heet de jouwe? Nog wel een tip: vergeet niet om je auto op slot te doen. Rammen zijn namelijk het vaakst de pineut bij een autoroof. Dit omdat jullie vergeten de deuren en of ramen op slot te doen.

Stier (20 april - 20 mei)
Tegen een voorligger aanrijden of tegen een paaltje knallen, voor een stier is dit de normaalste zaak van de wereld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat jullie de meeste verkeersongevallen veroorzaken. Sorry, maar dat is niet het enige slechte nieuws. Meer dan 25% van de stieren heeft aangegeven dat ze altijd iets raken wanneer ze inparkeren. Maar hoe komt dit? Dit heeft alles te maken met jullie koppige karakter en het feit dat jullie nooit gaan voor de makkelijke weg. In het vervolg misschien wel doen?

Tweelingen (21 mei - 20 juni)
Als iemand betrouwbaar en kalm achter het stuur zit, dan ben jij het wel! Zodoende krijgen tweelingen het minst vaak met een agressieve verkeerssituatie te maken. Verkeersregels, die ken jij uit je hoofd. Omdat jij je aan deze regels houdt, was het halen van je rijbewijs heel makkelijk. Maar liefst 57% van de ondervraagden hoefde maar één keer op om het felbegeerde roze pasje te halen. Het enige waar je op moet letten is jouw bemoeienis als passagier. We weten dat jullie de regels kennen, maar laat de bestuurder rijden en wees soms stil.

Kreeft (21 juni - 22 juli)
Inparkeren, waarom maakt iedereen hier zo'n groot probleem van? Jij draait daar jouw hand niet voor om. Als iemand een held in inparkeren is, dan ben jij het wel! Dit komt doordat kreeften van nature voorzichtig zijn. Jouw auto is net zo belangrijk als jezelf. Vandaar dat je er alles aan doet om hem heel te houden. Dat is ook direct de reden dat iedereen graag bij jou in de auto stapt.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)
Dat langzame rijden, is niets voor jou. Het liefst trap jij overal het gaspedaal in. Het is dan ook niet zo gek dat 37% van de ondervraagden de snelheidslimiet overtreed. En dat is niet het enige waar jullie leeuwen zich niet aanhouden. Jij voelt je vaak verheven, vandaar dat de andere verkeersregels ook niet voor jou gelden. Jij bent wel een echte fanatiekeling. Jij wilt de beste zijn. Dit is ook terug te zien bij het rijexamen. Rammen halen dit vaak in één keer.

Maagd (23 augustus - 22 september)
Jij bent één met het milieu! Maagden vinden het heel belangrijk dat het met onze wereld goed gaat. Maar liefst 72% van de ondervraagden geeft aan graag in een elektrische auto te willen rijden. Daarnaast zijn maagden echte autorijders, jullie beleven hier veel plezier aan. Ondanks dat jullie dol zijn op het autorijden, geven jullie er niet veel geld aan uit. Maagden rijden liever in een auto die fijn zit en goed is voor het milieu, dan een dikke vette Bentley!

Weegschaal ( 23 september - 22 oktober)
Langzame bestuurders, mensen die onterecht voorrang nemen, een stoplicht dat te snel op rood springt: jij kan hier echt niet tegen! Weegschalen staan er dan ook om bekend dat ze een kort lontje hebben in het verkeer. Mocht je uit je slof schieten, wordt niet te boos op jezelf. Jij kan niet tegen onrecht, vandaar dat je soms iets te snel jouw geduld verliest. Maar hier kun je aan werken, dus geen man over boord. Ook doen weegschalen goede dingen. Het milieu is voor jou belangrijk. Van alle sterrenbeelden bewonder jij de aarde het meest.

Schorpioen ( 23 oktober - 21 november)
Verkeersongelukken, wat zijn dat? Dat denk jij naar alle waarschijnlijkheid. Want schorpioenen dienen het minst vaak een schade claim in. Wij zeggen: goed bezig! Jij kunt als de beste risico's inschatten en dat in combinatie met jouw sterke intuïtie, zorgt dit voor weinig ongelukken. Komen deze beperkte ongelukken doordat schorpioenen houden van mooie auto's? Want die wil je natuurlijk niet beschadigen. Het antwoord is: nee! Jij houdt je helemaal niet met status bezig. Jij wordt niet gelukkiger van een Ferrari of andere dure auto. Het is zelfs zo dat 91% van de ondervraagden het niet uitmaakt hoe hun auto eruitziet en 81% zegt nooit rond te zullen scheuren in een dure blinkende sportauto.

Boogschutter ( 22 november - 21 december)
Relaxen, jij weet als geen ander hoe dit moet. Deze relaxte houding zie je dan ook terug in jouw rijstijl. Verkeersregels zijn er niet voor niets, dus jij houdt je hier goed aan. Voorrang geef jij niet alleen als het moet, maar vaak ook vrijwillig. Jij bent een beleefd persoon, wat terug te zien is in jouw rijgedrag. Verder ben jij graag in de buurt van mensen die positieve energie uitstralen. Dit past perfect bij jouw goede karma. Misschien komt het hier wel door dat boogschutters het minst vaak slachtoffer zijn van autodiefstal. Wat het ook is, we hopen dat het geluk jullie blijft toelachen.

Steenbok ( 22 december - 19 januari)
Een snelheidslimiet is een snelheidslimiet. Tenminste als je een steenbok bent. Jij bent een nauwkeurig persoon, dus jij rijdt dan ook niet te hard of te zacht. Hoe belangrijk je het snelheidslimiet vindt, zo onbelangrijk vind jij het milieu. Jij vraagt je af waarom je geld zou uitgeven aan een auto met een lage CO2 uitstoot. Jouw auto moet jou gewoon veilig naar de juiste bestemming brengen.

We zijn nieuwsgierig, sluit jouw rijstijl perfect aan bij jouw sterrenbeeld?

 


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind