Zoek op merk
DirectLease: DirectLease trekt moderne jas aan!

DirectLease trekt moderne jas aan!

Geplaatst 3/4/2018
door Mariëlle Mulder

Nieuwe automodellen komen en gaan. Zo is er van de Volkswagen Polo alweer een zesde generatie. De auto's die wij aanbieden blijven vernieuwen, maar onze website bleef hetzelfde. Dat vonden wij niet kunnen. We hebben de handen uit de mouwen gestoken en zijn keihard aan de slag gegaan om de website te moderniseren. Met trots presenteren wij jou de nieuwe look van DirectLease.be.

Verbeterende functies
De mobiele telefoon, tegenwoordig kan niemand meer zonder. Vandaar dat wij de mobiele functionaliteit hebben aangepakt. Wanneer je nu de website opent, is deze ook gebruiksvriendelijk op een mobiel. Vanaf nu kun je op alle computers en mobiele apparaten de website optimaal (gemakkelijk en snel) gebruiken. Kies een auto, klik opties aan, calculeer en vraag jouw droomauto aan! 

Daarnaast introduceren wij een nieuwe zoekfunctie op de homepage. Je kunt nu op twee manieren een auto selecteren/zoeken: de oude (zie afbeelding 1) of nieuwe manier (zie afbeelding 2). Door een zoekfunctie op de homepage toe te voegen, wordt het zoekproces voor jou gemakkelijker en springt de functie direct in het oog.

mainsearch nl
quicksearch nl

Metamorfose: look and feel
Een website is net als een product toe aan verandering. Je koopt ook niet elk jaar dezelfde auto, bank of kleding. Vandaar dat wij besloten hebben om de uitstraling van de website te moderniseren. Door meer kleur en strakke blokken in diverse pagina's toe te voegen, is de website meer gaan leven en oogt het moderner.

Vanaf het begin maakt DirectLease gebruik van de kleuren oranje en blauw, echter was dit minimaal. Deze kleuren hebben nu een prominentere plek in de website gekregen, wat zorgt voor een frisse uitstraling. Zo bestaat onze witte 'wie is wie' pagina niet meer, maar is er levendige pagina voor in de plaats gekomen. Ga jij een kijkje nemen tussen onze collega's?

monitor overons nl

De homepage heeft een transformatie ondergaan. Zoals vermeld is er nu een zoekfunctie geplaatst en is de pagina overzichtelijker geworden. Diverse icoontjes en teksten zijn verdwenen, wat rust creëert op de homepage.

monitor home nl

 

Wat we niet mogen  vergeten om te vertellen is, dat we vanaf nu een aanbiedingen pagina hebben. Voorheen was er alleen een DirectDeals pagina. Niet getreurd, deze deals blijven bestaan, maar kunnen worden aangevuld met andere acties, zoals de occasions. Zit er een deal voor jou tussen?

monitor aanbieding nl

Last but not least beschikt DirectLease nu over een nieuwspagina waar je 'u' tegen zegt. De oude pagina was statisch en nodigde niet echt uit. Door alle teksten aan de zijkant weg te halen en de focus te leggen op de artikelen, is de nieuwe pagina gaan leven. Grote foto's, samenvattingen en blauwe accenten zorgen voor een frisse en moderne uitstraling. Welk artikel ga jij als eerste lezen?

monitor nieuws nl

Nationale eenduidigheid
Wist je dat DirectLease een internationale leasemaatschappij is? Naast België, zitten we ook gevestigd in Nederland en Duitsland. We willen graag in alle landen dezelfde stijl doorvoeren, zodat je duidelijk kunt zien dat we bij elkaar horen. In Nederland maken we al enige tijd gebruik van de vernieuwde website. België kunnen we vanaf nu daar aan toevoegen. Wat vind jij, sluit het mooi op elkaar aan?


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind