Ten gevolge van het coronavirus hebben wij besloten om onze openingsuren aan te passen. We zijn nu van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken via e-mail & telefoon. Als er iets verandert, houden we jullie via de website hiervan op de hoogte. Bekijk onze COVID-19 FAQ voor meer informatie.

Zoek op merk
DirectLease: DirectLease België pakt uit op het Autosalon!

DirectLease België pakt uit op het Autosalon!

Geplaatst 24/1/2019
door Mariëlle Mulder

Het Autosalon in Brussel is een begrip geworden in de automotive wereld. Zo kwamen er vorig jaar ruim 540.000 bezoekers op dit spektakel af. Vandaar dat ook dit jaar DirectLease België weer op het salon te vinden is met zowel een zakelijk als privé aanbod.

Gloednieuwe Ford Fiesta
Voor deze 97ste editie kunnen Particuliere bestuurders gedurende de hele maand januari de gloednieuwe Ford Fiesta leasen voor de laagste prijs. We hebben gekozen voor een 5-deurs Fiesta met Trend Pack, welke is voorzien van alle gemakken. En dat voor maar €199 per maand

Zakelijk lease aanbod
Dit jaar hebben we voor meer dan 10 auto's de prijs drastisch verlaagd. Het diverse aanbod bestaat onder andere uit een Audi A3 Sportback, een Volkswagen Golf VII en een Volvo XC40. Nieuwsgierig geworden naar de andere modellen?

Leasen over de grens
Het Autosalon heeft ook een primeur. Hier verkondigen wij voor het eerst aan klanten dat wij opnieuw de grenzen hebben opgezocht. Zo vind je ons naast Nederland, België en Duitsland nu ook in Luxemburg. De aanpak en de werkwijze zijn gelijk aan het bestaande DNA van de DirectLease groep. We werken online en houden vast aan volledige transparantie en een grote reactiesnelheid, zowel lokaal als over de landsgrenzen heen. Benieuwd naar het aanbod in Luxemburg? Onze website staat nu live!

Onze internationale ambities reiken verder dan de huidige vier landen. Ondertussen zijn we alweer druk met de verdere uitbreidingsplannen. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Ben je geïnteresseerd in het Autosalon? Bezoek dan zeker ook even onze gloednieuwe eigen stand van 100m2 in patio 09. (Autosalon: Belgiëplein - 1020 Brussel. van zaterdag 19 t/m zondag 27 januari)


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind