Zoek op merk
DirectLease: Auto van de maand: Opel Astra Sports Tourer

Auto van de maand: Opel Astra Sports Tourer

Geplaatst 4/9/2018
door Mariëlle Mulder

Auto van de maand: september 2018
Of je nu een beginnend of ervaren leaser bent, jij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om jouw perfecte leaseauto te vinden. Voor welk merk ga ik, heb ik liever benzine of diesel en wat voor functies moeten er allemaal op mijn auto zitten? Om het zoekproces voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij de auto van de maand in het leven geroepen. Hiermee bieden we jou een hele maand een auto met de scherpste zakelijke leaseprijs aan. Is de auto van deze maand niet jouw droomauto? Niet getreurd. Weet je wat nu zo leuk is: elke maand staat er een andere auto in de spotlights! De gehele maand september draait het om de Opel Astra Sports Tourer!

Opel Astra Sports Tourer
De Opel Astra Sports Tourer doet zijn naam eer aan. Zo springt het sportieve uiterlijk direct in het oog. Als je het woord 'Sports' ziet, verwacht je een auto die snel is. En ja dat is de Astra, hij trekt namelijk heel snel op en rijdt dankzij de dieselmotor bijna geruisloos over de weg. Zo'n sportieve auto vraagt ook om veel ruimte. Zo pas je met vijf personen in de auto en kun je jouw sportspullen, koffers en boodschappen gemakkelijk kwijt in de bagageruimte. Moet jouw auto beschikken over handige hulpmiddelen? Dan word je enthousiast van de cruise control, bluetooth en het navigatiesysteem. Nog niet helemaal overtuigd? De Opel Atsra Sports Tourer rijdt 1 op 23 en is dus zuinig in verbruik. Wat goed is voor het milieu en jouw portemonnee. Een win-win situatie!

Korting rijden
De scherpste leaseprijs, dat klinkt goed. Maar jij wilt natuurlijk weten hoeveel korting deze deal jou oplevert. Voor de Opel Astra Sports Tourer betaalde je voor een vijfjarig leasecontract €388 in de maand. De gehele maand september bieden we deze auto voor €25 per maand minder aan. Deze korting loopt hierdoor per jaar hoog op:

  • €25x 12 maanden = €300
  • €25x 24 maanden = €600
  • €25x 36 maanden = €900
  • €25x 48 maanden = €1200
  • €25x 60 maanden = €1500

Dat noemen wij een fijne kortingsdeal! Zie jij jezelf al in deze Opel Astra Sports Tourer rondrijden? Dan hoef je jezelf alleen nog maar af te vragen voor welke kleur je gaat.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind