Zoek op merk
DirectLease: Auto van de maand: Nissan Qashqai

Auto van de maand: Nissan Qashqai

Geplaatst 30/11/2018
door Mariëlle Mulder

Auto van de maand: december 2018
Of je nu een beginnend of ervaren leaser bent, jij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om jouw perfecte leaseauto te vinden. Voor welk merk ga ik, heb ik liever benzine of diesel en wat voor functies moeten er allemaal op mijn auto zitten? Om het zoekproces voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij de auto van de maand in het leven geroepen. Hiermee bieden we jou een hele maand een auto met de scherpste zakelijke leaseprijs aan. Is de auto van deze maand niet jouw droomauto? Niet getreurd. Weet je wat nu zo leuk is: elke maand staat er een andere auto in de spotlights! De gehele maand december draait het om de Nissan Qashqai!

Nissan Qashqai
Op zoek naar een stijlvolle SUV? Zoek dan niet verder. De Nissan Qashqai kun je elk wegdek aan. Daarnaast heeft de Qashqai een indrukwekkend design. Dit zie je terug in de motorkap en de robuuste grill. Jouw auto moet natuurlijk ook beschikken over de nieuwste technische snufjes. Als je voor deze auto kiest, krijg je er standaard de volgende luxe opties bij: bluetooth, cruise control, navigatiesysteem, parkeersensoren voor & achter en lichtmetalen velgen.

Korting rijden
De auto van de maand vind je nergens goedkoper. Wij bieden de Nissan Qashqai namelijk aan met de laagste prijsgarantie. Dat noemen wij een fijne kortingsdeal! Zie jij jezelf al in deze Qashqai rondrijden? Dan hoef je jezelf alleen nog maar af te vragen voor welke kleur je gaat?


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind