Zoek op merk
DirectLease: Auto van de maand: Ford Focus

Auto van de maand: Ford Focus

Geplaatst 1/10/2018
door Mariëlle Mulder

Auto van de maand: oktober 2018
Of je nu een beginnend of ervaren leaser bent, jij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om jouw perfecte leaseauto te vinden. Voor welk merk ga ik, heb ik liever benzine of diesel en wat voor functies moeten er allemaal op mijn auto zitten? Om het zoekproces voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij de auto van de maand in het leven geroepen. Hiermee bieden we jou een hele maand een auto met de scherpste zakelijke leaseprijs aan. Is de auto van deze maand niet jouw droomauto? Niet getreurd. Weet je wat nu zo leuk is: elke maand staat er een andere auto in de spotlights! De gehele maand oktober draait het om de Ford Focus!

Ford Focus
We hebben het hier niet zomaar over een Focus, maar over de nieuw Ford Focus. Na 20 jaar was het tijd voor een grote verandering, dus zeg maar hallo tegen meer binnenruimte. Vanaf nu kan iedereen (ook de passagiers op de achterbank) relaxed zitten in deze 5-zitter. Zo'n nieuwe auto mag natuurlijk wel opvallen on the road. Hier zorgen de laag geplaatste grille en de forse koplampunits voor. Bij een nieuwe Focus, horen ook de nieuwste technische snufjes. Dan word je vast enthousiast van de cruise control, bluetooth, parkeersensoren en een navigatiesysteem.

Korting rijden
De scherpste leaseprijs, dat klinkt goed. Maar jij wilt natuurlijk weten hoeveel korting deze deal jou oplevert. Voor de Ford Focus betaalde je voor een leasecontract van 60 maanden met een kilometrage van 10.000 km per jaar €425 in de maand. De gehele maand oktober bieden we deze auto voor €20 per maand minder aan. Deze korting loopt hierdoor per jaar hoog op:

  • €20x 24 maanden = €480
  • €20x 36 maanden = €720
  • €20x 48 maanden = €960
  • €20x 60 maanden = €1200

Dat noemen wij een fijne kortingsdeal! Zie jij jezelf al in deze Ford Focus rondrijden? Dan hoef je jezelf alleen nog maar af te vragen voor welke kleur je gaat.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind