Zoek op merk
DirectLease: Auto van de maand: Ford Focus Clipper

Auto van de maand: Ford Focus Clipper

Geplaatst 1/11/2018
door Mariëlle Mulder

Auto van de maand: november 2018
Of je nu een beginnend of ervaren leaser bent, jij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om jouw perfecte leaseauto te vinden. Voor welk merk ga ik, heb ik liever benzine of diesel en wat voor functies moeten er allemaal op mijn auto zitten? Om het zoekproces voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij de auto van de maand in het leven geroepen. Hiermee bieden we jou een hele maand een auto met de scherpste zakelijke leaseprijs aan. Is de auto van deze maand niet jouw droomauto? Niet getreurd. Weet je wat nu zo leuk is: elke maand staat er een andere auto in de spotlights! De gehele maand november draait het om de Ford Focus Clipper!

Ford Focus Clipper
We hebben het hier niet zomaar over een Focus Clipper, maar over de nieuw Ford Focus Clipper. Vind je de Focus een mooie auto, maar toch net iets te klein? Dan is de Clipper jouw auto! Dankzij de langere overhang aan de achterkant en een hogere daklijn, kun jij met gemak al jouw spullen vervoeren. Vind jij het belangrijk dat iedereen genoeg beenruimte heeft? In de Clipper kunnen 4 volwassen mensen heerlijk zitten, met 5 wordt de ruimte iets krapper. Alleen ruimte en design is natuurlijk niet genoeg, jouw auto moet ook beschikken over de nieuwste technische snufjes. Dan word je vast enthousiast van de cruise control, bluetooth, parkeersensoren en een navigatiesysteem.

Korting rijden
De auto van de maand vind je nergens goedkoper. Wij bieden de Clipper namelijk aan met de laagste prijsgarantie. Dat noemen wij een fijne kortingsdeal! Zie jij jezelf al in deze Ford Focus Clipper rondrijden? Dan hoef je jezelf alleen nog maar af te vragen voor welke kleur je gaat?


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind