Wij blijven open! Belangrijke informatie m.b.t. onze dienstverlening tijdens deze periode van COVID-19 vindt u in onze FAQ.

Zoek op merk

Hoe het werkt

Full Operational Lease

Wat houdt "full-operational" lease precies in? We spreken van tevoren een jaarkilometrage en een looptijd af. Het maandbedrag wordt gebaseerd op deze twee zaken. Alle kosten zoals BIV, rijbelasting, reparaties, onderhoud, zomerbanden, verzekering (BA+ en eigen schade), pechverhelping en een vervangwagen zijn bij het contract inbegrepen. Optioneel kun je nog onbeperkte winterbanden en een (inter)nationale tankkaart kiezen.

De site

Op onze site kun je een calculatie maken en kijken wat jouw leaseauto zal gaan kosten. Wat je nu calculeert, brengen wij straks in rekening en geen euro meer (uiteraard onder voorbehoud prijswijzigingen invoerder). Wij staan voor heldere afspraken, een stabiele leaseprijs en geen gezeur achteraf.

De offerte

Als jij je auto hebt gevonden en alle opties hebt ingesteld dan kun je een officiële offerte aanmaken. Op dat moment gebeurt er verder nog niks, je bent uiteraard vrij om meerdere offertes aan te maken. Ook kun je offertes (en geconfigureerde auto’s) opslaan als je een account aanmaakt.

De bestelling

Ben je er klaar voor? Druk dan op de knop “bestellen” die je bij de offerte ziet staan. Dat brengt de bal aan het rollen: we doen een krediet check op je onderneming en sturen je de papieren op ter ondertekening. Vervolgens kunnen we tot het bestellen van de auto over gaan, en zit je binnen een mum van tijd achter het stuur van je nieuwe leaseauto.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Antwoorden op veel gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat je vraag niet in onze FAQ? Neem dan contact met ons op:


Over ons

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.

Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind