Ten gevolge van het coronavirus hebben wij besloten om onze openingsuren aan te passen. We zijn nu van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken via e-mail & telefoon (kies menu 4: verkoop). Als er iets verandert, houden we jullie via de website hiervan op de hoogte. Bekijk onze COVID-19 FAQ voor meer informatie.

Zoek op merk

Aanmelden nieuwsbrief

Wat leuk dat je met ons in contact wilt blijven. Om de DirectLease nieuwsbrief te ontvangen, vragen we jou om onderstaande gegevens in te vullen. Préférez-vous recevoir cet email en Français ?

* indicates required

DirectLease gebruikt de gegevens die jij op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen en om updates en marketingacties aan te bieden. Door hieronder te klikken op 'Ik ga akkoord', stem jij ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Jij kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Uitschrijven voor deze mailing' te klikken. Deze vind je in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@directlease.be. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind