In de loop van januari 2021 lanceren we onze gloednieuwe website. Hierdoor kunnen de door jou bewaarde offertes verloren gaan. Om dit te voorkomen raden we je aan je offertes in PDF-vorm te downloaden.

Zoek op merk

Fiets lease

Ben je al klant bij DirectLease en zoek je een alternatieve mobiliteitsoplossing?  Naast ons uitgebreid aanbod van leaseauto’s kunnen we je ook een interessant aanbod doen met fietsleasing.   En natuurlijk geniet je ook hier van de DirectLease aanpak, namelijk een zorgeloos all-in aanbod, net zoals je bij je leasewagen kunt genieten.

Hoe gaat het in zijn werk?  Heel eenvoudig, je gaat naar een fietsenwinkel bij je in de buurt die aangesloten is op het netwerk van onze partner B2Bike

Eens je je keuze uit het ruime aanbod hebt gemaakt geef je je keuze door aan de fietsenwinkel.  Daarna hoef je niets meer te doen tot je je nieuwe fiets gaat afhalen.  Wij regelen alles met je werkgever. 

Ons all-in aanbod omvat volgende diensten:

  • Onderhoudstegoed
  • Omnium verzekering en BA verzekering voor fietsen >  25km/u
  • Pechbijstand met vervangfiets
  • Afschrijving en rente

De contracten zijn steeds opgemaakt voor 36 maanden en je geniet van een aankoopoptie van 16%. Wil je meer informatie over fietsleasing?  Bel ons op 03 - 544 29 10 of vul onderstaand document in en we contacteren je zo snel mogelijk.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind