Zoek op merk

Laadpaal via DirectLease

Het regelen van een laadpaal voor thuis of op het werk, kan een tijdrovende klus zijn. Zit je hier niet op te wachten? Wij kunnen dit voor onze rekening nemen. 

Wat kost een laadpaal?
Een laadpaal laten installeren is maatwerk. Zo vindt er bij de ene klus meer graafwerkzaamheden plaats terwijl bij de ander de meterkast moet worden aangepast. Dit heeft effect op het kostenplaatje. Mochten er geen bijzonderheden plaatsvinden, dan kun je het beste rekening houden met een kostenpost van €2.000. Deze kosten kunnen we uiteraard voor je meenemen in het leasetarief.

De laadpas
Je ontvangt van ons een laadpas om jouw elektrische auto op te kunnen laden. Bij deze pas hoort een abonnement, zodat je bij een eventuele storing direct weer op weg geholpen wordt. Handig toch! De kosten voor dit abonnement bedragen €12,50 (excl. btw) per maand. Kies je ervoor om ook de Multitankcard/The New Motion tank- & laadpas aan het leasecontract toe te voegen, dan brengen wij hiervoor  €5,75 (ecl. btw) per maand in rekening. 

Elektriciteitskosten
Aan het opladen van de auto zitten elektriciteitskosten verbonden. Door middel van jouw pas wordt bijgehouden hoeveel stroom je in de maand hebt gebruikt. Je ontvangt hiervan elke maand een factuur. 


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind