In de loop van januari 2021 lanceren we onze gloednieuwe website. Hierdoor kunnen de door jou bewaarde offertes verloren gaan. Om dit te voorkomen raden we je aan je offertes in PDF-vorm te downloaden.

Zoek op merk

Plug-in hybride auto

Wat is een plug-in hybride?
Naast de hybride is er ook een plug-in hybride. We begrijpen dat dit wat verwarrend kan zijn. Belangrijk om te onthouden is dat in tegenstelling tot de hybride de benzine- of dieselmotor ondergeschikt is aan de elektrische motor. Je kunt dus overal elektrisch naartoe rijden, zolang je de accu maar oplaadt. Dit doe je met behulp van een laadpaal. Is de stroom op, geen paniek! Dan rij je verder op je brandstofmotor. Maar hoe ver kun je op één oplaadbeurt elektrisch rijden? Dit hangt af van de grootte van het accupakket. Kleine afstanden kun je met gemak elektrisch afleggen. Er bestaan al grotere accu's, echter zitten deze nog niet in elke hybride. Houd er met lange afstanden dus rekening mee dat je weet waar de laadpunten zich bevinden of dat je regelmatig benzine/diesel tankt.

De voordelen:

  • Lagere CO2 uitstoot
  • Normale actieradius: bij gebruik van de benzine- of dieselmotor
  • Je kunt zelf kiezen of je elektrisch wilt rijden of op brandstof
  • Gemakkelijk zelf op te laden

De nadelen:

  • Kies je voor fossiele brandstof, dan slechter voor het milieu
  • Aanschaf duurder dan benzine of dieselauto

Als je ervoor kiest om een plug-in hybride auto te leasen, hoef jij je voortaan geen zorgen te maken over de wegenbelasting en het onderhoud. Al deze kosten nemen wij voor onze rekening.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind