Zoek op merk
DirectLease: Hybride wagen leasen bij DirectLease

Hybride wagen leasen bij DirectLease

Geplaatst 4/1/2018

Hybride auto's leasen doe je bij DirectLease Directlease is de snelst groeiende multimerk leasemaatschappij voor ondernemingen en zelfstandigen. Door een groot assortiment aan leasewagens aan te bieden kunnen we de perfecte wagen voorstellen voor ieder bedrijf of zelfstandige. DirectLease kan meer dan 40 merken aanbieden en nog veel meer verschillende modellen.

Bij Directlease hebben we ook een groot aantal leasewagen in aanbieding met een zeer lage uitstoot. Hybride wagens zijn de laatste jaren zeer snel in opmars, en kunnen ook voor jouw bedrijf zeer interessant zijn. Door jouw werknemers te laten rondrijden met hybride wagens geef je aan de buitenwereld het signaal dat je wel degelijk denkt aan het milieu en de leefomgeving.

Full Operational Lease


Hybride wagens hebben een lage uitstoot, en verbruiken ook minder benzine of diesel. Maar met een operationele leasing hoef je hier zeker niet naar te kijken. In een contract van 'Full Operational Lease' dat wij aanbieden bij DirectLease, zitten namelijk alle kosten verbonden aan de wagen inbegrepen in de leasingprijs. Samen met de leasewagen krijg je dus ook een tankkaart, waardoor het verschil in prijs tussen normale wagen en hybride wagen minder van belang is.

Operationele leasing gaat veel verder dan dat. Bij een contract van operationele leasing bij DirectLease nemen we bijvoorbeeld ook de administratie en het onderhoud van de wagen voor onze rekening. Bestel je een nieuwe wagen bij Directlease, dan zullen wij zorgen voor alle documenten die gepaard gaan met het bestellen van een nieuwe wagen. Denk hierbij maar aan het inschrijvingsbewijs, de verzekeringen, enz.

Ruime keuze aan hybride wagens


Een hybride wagen leasen doe je dus bij DirectLease. Bij ons heb je de ruimste keuze in hybride en ecologische wagens. Neem zeker eens contact op met ons, en laten we samen bespreken wat DirectLease kan betekenen voor jouw bedrijf.


Hoe het werkt

Van eerste online aanbieder tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.


Meer weten?

Auto zoeken

Op zoek naar een specifieke auto? Of wil je weten welke 5-deurs auto's met airco er zijn?


Zoek en vind