DirectLease Draag zorg voor u en uw naasten

Draag zorg voor u en uw naasten

Het tegenhouden van de verdere verspreiding van het coronavirus krijgt momenteel onze volledige aandacht. Uw gezondheid en gemoedsrust maar ook deze van onze medewerkers en partners is meer dan ooit een absolute prioriteit.

Bij DirectLease volgen we strenge richtlijnen wat hygiëne betreft en om deze kracht bij te zetten nemen onze medewerkers extra voorzorgen.

Sinds deze maandag 2 november 2020 gelden er in België weer verstrengde maatregelen om de negatieve tendens in het aantal coronabesmettingen om te buigen. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op onze activiteiten en alle aspecten van de automobielindustrie.

Wij blijven tijdens deze periode al onze krachten inzetten om de impact op uw wagenpark en het beheer ervan zo laag mogelijk te houden. Levering van nieuwe wagens, onderhoud, bandenwissel en herstellingen blijven mogelijk op afspraak. Het is echter onvermijdelijk dat bepaalde niet dringende tussenkomsten zullen moeten worden uitgesteld. Onnodige contacten en verplaatsingen vermijden is essentieel voor het slagen van de genomen maatregelen.

De deuren van de showroom bij de dealer blijven gesloten, maar onze voordeur staat voor u open op www.directlease.be en ook wij blijven  te uwer beschikking voor berekening van leaseoffertes en bestelling van uw volgende leasewagen. Via e-mail, telefoon en videomeeting staan wij voor u klaar om u te helpen bij alle aspecten van het wagenparkbeheer.

Op onze website vindt u heel wat informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen. We zullen deze regelmatig aanvullen en updaten. Mocht u geen antwoord vinden op uw vraag neem dan gerust contact met ons op. DirectLease staat voor u klaar.

Wij zijn er van overtuigd dat door de genomen maatregelen goed op te volgen we deze lastige periode weer snel achter ons kunnen laten en hopen dat al jullie naasten dankzij deze inspanningen deze periode gezond en wel kunnen doorkomen. 

 

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen