DirectLease Astra-e Sports Tourer

Astra-e Sports Tourer

Maak kennis met de nieuwe Opel Astra-e Sports Tourer. Deze eerste volledig elektrische uitvoering van de Astra is binnenkort bij DirectLease te bestellen! Wil jij op de hoogte blijven van de Astra-e? Kijk dan snel verder.

Waarom de Astra-e Sports Tourer?

Geschikt voor iedereen

De nieuwe Astra-e Sports Tourer geeft je de mogelijkheid om een eigen rijstijl te selecteren. Kies voor de ECO-stand om zo zuinig mogelijk te rijden of voor SPORT-stand voor optimale dynamiek.

Strak design

Net als de Opel Mokka neemt nu ook de Astra het nieuwe ontwerpthema aan. Met zijn eenvoudige en strakke lijnen is de nieuwe Astra een echte voorloper in zijn segment als het gaat om ontwerp.

Ruim en praktisch

Zowel de hatchback als de stationwagen zijn beiden erg praktisch. Met 5 ruime zitplaatsen en een ruime kofferruimte geniet je met het hele gezin van een comfortabele rit.

DirectLease Waarom de Astra-e Sports Tourer?

Slimme systemen en maximale connectiviteit

Niet alleen het ontwerp van de nieuwe Astra-e Sports Tourer is uitmuntend, ook de innovatieve systemen zijn verbeterd. Zo beschik je over onder andere een vernieuwd head-up display, vernieuwde veiligheidssystemen zoals rijstrook-assistent, een slim camerasysteem en ergonomische comfortstoelen.

Pure Panel ®

Het nieuwe multimediasysteem in de Astra-e Sports Tourer is voorzien van een 10 inch touchscreenscherm met draadloze Apple CarPlay en Android Auto. Dit systeem is helemaal te personaliseren zodat je altijd met gemak onderweg bent. Ook biedt dit slimme systeem de mogelijkheid om je smartphone draadloos op te laden.

DirectLease Slimme systemen en maximale connectiviteit

Zodra de Astra-e Sports Tourer verkrijgbaar is, kan deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

DirectLease
Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen