Elektrisch leasen

Wil jij stiller, minder onderhoud en goedkoper rijden? Dan is elektrisch rijden de oplossing voor jou! Daarnaast ontzorgen wij jou door de verzekering, belasting en onderhoud voor onze rekening te nemen!

Volledig elektrische auto

Wil jij graag emissievrij rijplezier beleven? Wij hebben de 100% elektrische auto's voor jou op een rijtje gezet. Bekijk de auto's hieronder.

car 3117778 1280

Voordelen elektrische wagen

De elektrische wagen wordt steeds populairder in de autowereld. Dit heeft te maken met de wetswijzigingen van de Belgische overheid. Een voordeel van een elektrische auto is dat deze nog wel toegang heeft tot de Lage Emissievrije Zones. Elektrische voertuigen zijn de toekomst van mobiliteit. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van elektrisch rijden? Lees ze allemaal hieronder!

electric charge 2301604 1920

Fiscale veranderingen voor mobiliteit

De fiscaliteitswijzingen moeten een bijdrage leveren om wagenparken te verduurzamen in België. De klimaatdoelstellingen van 2030 moeten gehaald worden. Het akkoord bestaat uit drie belangrijke onderwerpen: de fiscale behandeling van bedrijfswagens, fiscale stimulansen voor laadstations en een uitbreiding van het mobiliteitsbudget. Wij zetten alle mogelijke veranderingen voor u op een rijtje.

Goedkoopste elektrische lease auto's

Elektrisch leasen is tegenwoordig voor elke portemonnee. Er komen steeds meer voordelige, vaak nog wel kleine, elektrische auto's op de markt. Ben je opzoek naar een emissievrije auto die ook nog voordelig is? Bekijk de auto's hieronder.

Vragen over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over de bijtelling bij elektrische zakelijke leaseauto's? Of over laden en laadpalen? Onze specialist helpt je graag verder met al je vragen!

Jurgen Delanoy - DirectLease

Jurgen Delanoy

EV specialist
Mail Jurgen
Bel 03 544 29 10

Grootste actieradius: Elektrische lease auto's

Wij hebben de elektrische auto’s met de grootste actieradiussen op een rijtje gezet. Wordt de elektrische auto met de beste actieradius jouw nieuwe lease auto?

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen