Operationele leasing auto

Bij het leasen van een auto heb je de keuze tussen verschillende soorten leasing. De meest voorkomende soorten leasing zijn de financiële leasing enerzijds, en de operationele leasing anderzijds. Voor een auto is de operationele leasing echter het meest gebruikelijk.

Ook bij DirectLease worden alle leasecontracten opgesteld op basis van een operationele leasing formule opgesteld. Meer zelfs, DirectLease werkt met een 'full operational lease-contract' voor personenwagens, wat wil zeggen dat DirectLease weliswaar eigenaar blijft van de auto, maar dat het daarnaast ook instaat voor het volledige onderhoud en eventuele reparatie van de auto.

Alle kosten voor de leasingmaatschappij

Stel bijvoorbeeld dat je met de leasewagen in panne staat, en dat je auto moet weggetakeld moet worden, dan zal DirectLease alle kosten hiervoor voor zijn rekening nemen. Meer nog, DirectLease zal meteen een vervangwagen voorzien, waardoor je meteen weer de baan opkan, en het verlies voor je bedrijf beperkt blijft.

Operationele leasing van een auto bij DirectLease houdt echter nog meer voordelen in. Ook wat betreft administratie en documenten zal DirectLease voor alles zorgen. Lease je een nieuwe auto bij DirectLease, dan zullen wij instaan voor alle documenten die daarmee gepaard gaan. Denk hierbij maar aan het inschrijvingsbewijs, de autoverzekering, het kentekenbewijs, enz.

Uitgebreide collectie aan wagens

Naast de service van DirectLease zijn we ook zeer fier op de uitgebreide collectie aan wagens die we kunnen aanbieden in operationele leasing. Met meer dan 40 merken en nog veel meer modellen kan je bij DirectLease zeker de wagen vinden die het best bij je past. Van kleine stadswagens tot blitse sportwagens, noem het merk op en de kans is groot dat je het DirectLease kan vinden.

Een operationele leasing bij DirectLease heeft dus niets dan voordelen. Je kiest bij ons een auto uit die bij je past, en waar je je comfortabel bij voelt. Na het opstellen van een offerte en het bestellen van de wagen kan je in een mum van tijd met de auto rondrijden.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen