Hybride wagen leasen bij DirectLease

Hybride auto's leasen doe je bij DirectLease. Directlease is de snelst groeiende multimerk leasemaatschappij voor ondernemingen en zelfstandigen. Door een groot assortiment aan leasewagens aan te bieden kunnen we de perfecte wagen voorstellen voor ieder bedrijf of zelfstandige. DirectLease kan meer dan 40 merken aanbieden en nog veel meer verschillende modellen.

Bij Directlease hebben we ook een groot aantal leasewagens in aanbieding met een zeer lage uitstoot. Hybride wagens zijn de laatste jaren zeer snel in opmars, en kunnen ook voor jouw bedrijf zeer interessant zijn. Door jouw werknemers te laten rondrijden met hybride wagens geef je aan de buitenwereld het signaal dat je wel degelijk denkt aan het milieu en de leefomgeving.

Full Operational Lease

Hybride wagens hebben een lage uitstoot, en verbruiken ook minder benzine of diesel. Maar met een operationele leasing hoef je hier zeker niet naar te kijken. In een contract van 'Full Operational Lease' dat wij aanbieden bij DirectLease, zitten namelijk alle kosten verbonden aan de wagen inbegrepen in de leasingprijs. Samen met de leasewagen krijg je dus ook een tankkaart, waardoor het verschil in prijs tussen normale wagen en hybride wagen minder van belang is.

Operationele leasing gaat veel verder dan dat. Bij een contract van operationele leasing bij DirectLease nemen we bijvoorbeeld ook de administratie en het onderhoud van de wagen voor onze rekening. Bestel je een nieuwe wagen bij Directlease, dan zullen wij zorgen voor alle documenten die gepaard gaan met het bestellen van een nieuwe wagen. Denk hierbij maar aan het inschrijvingsbewijs, de verzekeringen, enz.

Ruime keuze aan hybride wagens

Een hybride wagen leasen doe je dus bij DirectLease. Bij ons heb je de ruimste keuze in hybride en ecologische wagens. Neem zeker eens contact op met ons, en laten we samen bespreken wat DirectLease kan betekenen voor jouw bedrijf.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen