Een bedrijfswagen leasen: de voordelen op een rijtje

Wie wil er niet met een bedrijfswagen rondrijden? Jij vast en zeker ook wel. Maar is het er nog niet van gekomen? Heb je moeilijkheden om je werkgever te overtuigen? Dan is nu het moment gekomen om daar verandering in te brengen. Vat de koe bij horens en binnen de kortste keren geniet je ten volle van de voordelen van een bedrijfswagen. Tijd voor actie dus!

Zorgeloos autorijden met een operationele leasing

Neem het heft vandaag nog in eigen handen. De voordelen van een firmawagen zijn heel tastbaar en we hebben ze netjes opgelijst. Op onze site kan je heel gemakkelijk een simulatie doen, je favoriete auto kiezen en een kostenberekening uitvoeren. Zo leer je de troeven van een autoleasing echt kennen en heb je de nodige argumenten om je werkgever ervan te overtuigen om voor jou een bedrijfsauto te leasen. Doe het nu nog en binnenkort zit je achter het stuur van je droomwagen.

De voordelen van een operationele leasing op een rijtje:

  1. Je hoeft niet meer te investeren in een eigen auto
  2. Je hebt geen extra kosten voor onderhoud, herstellingen, taksen en verzekering
  3. Een lage maandelijkse kostprijs die véél lager ligt dan de werkelijke leaseprijs
  4. Om de vijf jaar krijg je een gloednieuwe wagen
  5. De grote gemoedsrust en aangename rijervaring krijg je er gratis bovenop

Minimale CO2-uitstoot = fiscaal voordeel

Wij hebben voor jou een reeks van mooie bedrijfswagens in de aanbieding waarin je vast en zeker je gading vindt. Zoals je weet, word je fiscaal belast op basis van de CO2-uitstoot van je bedrijfswagen. Daarom besteden we veel aandacht aan milieuvriendelijke auto’s. Zo blijft de fiscale belasting tot een minimum beperkt en daar vaar je alleen maar wel bij. Verder nemen we alles in handen. Wij zorgen voor het onderhoud, de wegenbelasting en verzekeringen en bij pech snellen wij je te hulp. We regelen de financiële, technische en administratieve afhandeling van een schadegeval. Jij geniet van je leasing en wij zorgen voor de rest: dat is de afspraak!

Wil je meer weten over de voordelen van autoleasing? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor professioneel advies.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen