Bedrijfswagen leasen bij DirectLease

Bent u bedrijfsleider of zelfstandige? Dan moet u of uw werknemers vaak de baan op, voor belangrijke meetings met klanten. U denkt er dan waarschijnlijk ook aan om een bedrijfswagen te leasen. Een uitstekend idee! Een bedrijfswagen leasen biedt u namelijk heel wat voordelen.

Voordelen van bedrijfswagen leasen

Het grootste voordeel van het leasen van een bedrijfswagen is natuurlijk de flexibiliteit. Met een bedrijfswagen bent u niet afhankelijk van anderen, en kan u bij een onverwachtse afspraak steeds in uw bedrijfswagen stappen. U bent ’s morgens ook vroeger op het werk, aangezien u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Snel op het werk betekent ook beter uitgerust, wat de prestaties alleen maar ten goede komen. 

Waarom een bedrijfswagen leasen, en niet aankopen? Leasen biedt heel wat voordelen ten opzichte van aankopen. Wanneer u een bedrijfswagen leaset, bespaart u heel wat grote investeringskosten. U betaalt maandelijks een leasingprijs aan de leasingmaatschappij, waardoor u grote investeringen over een lange periode kan spreiden.

Besparen van tijd en moeite

Een bedrijfswagen leasen bespaart u ook heel wat moeite en tijd. Bij een operationele leasing van een bedrijfswagen is de leasingmaatschappij nog steeds economisch eigenaar van de leasingwagen, maar dat wil ook zeggen dat alle kosten die de wagen met zich meebrengt ook voor de leasingmaatschappij zijn. Onderhoud en reparatie zijn dus niet op uw kosten, maar op kosten van de leasingmaatschappij.

Ook de administratie die de aanschaf van een bedrijfswagen met zich meebrengen zijn voor rekening van de leasingmaatschappij. Alle documenten zoals inschrijvingsbewijs, kenteken, verzekeringsdocumenten, enzovoort worden geregeld door de leasingmaatschappij. Dit bespaart u als drukbezet bedrijfsleider of zelfstandige heel wat tijd, moeite en kopzorgen.

Neem dus zeker contact op met DirectLease voor een afspraak met onze specialisten. Zij zullen u graag verder helpen bij de keuze van een geschikte leasewagen.

Bel ons

We zijn bereikbaar op:
Ma t/m vrij: 8:00u tot 18:00u

03 544 29 10

E-mail ons

Vragen? We helpen je graag!

Stuur een mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 'Veelgestelde vragen'.

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Noordersingel 19
B-2140
Antwerpen