Waarom leasen bij DirectLease?


Transparant
aanbod

De beste prijs met
de beste service

Snelle service
(reactietijd < 1 uur)

Eigen kantoren
in NL, BE en DE

Onafhankelijk van
bank of automerk

Transparant
aanbod

DirectLease staat sinds de start in 2004 al bekend om haar transparante aanbod. Zodra je op onze site een auto berekent, zie je bij iedere volgende stap wat de impact van die keuze is. En of je nu 1 of 100 auto’s samenstelt, iedereen heeft bij ons diezelfde scherpe standaard prijszetting.

De beste prijs met
de beste service

DirectLease biedt niet alleen zeer scherpe tarieven aan, maar ook een uitstekende en persoonlijke service. Als onderdeel van International Car Lease Holding behoren we tot de top van de leasemaatschappijen in België. Dit verschaft de inkoopkracht die ons in staat stelt je de beste prijzen aan te kunnen bieden. Maar we weten maar al te goed dat een scherp tarief alleen niet voldoende is. Onze persoonlijke service zorgt er voor dat je het vertrouwen hebt en houdt in de juiste dienstverlening die je bij de ondersteuning van je een leasecontract verwacht.

Snelle service
(reactietijd binnen een uur)

We staan erom bekend dat we snel reageren op alle gestelde vragen. Dus wanneer je ons met een telefoontje, mail of chatgesprek benadert, zorgen we voor een vlotte opvolging van je vragen. Van maandag tot vrijdag zijn we zo bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. En dat met ervaren medewerkers die je direct van een passend antwoord kunnen voorzien.

Eigen kantoren
in BE, NL en DE

DirectLease heeft eigen kantoren in België, Nederland en Duitsland. Op zichzelf is dat nog niet zo bijzonder, want er zijn meer internationale aanbieders. Wat het echt speciaal maakt zijn de korte lijnen waarmee we deze dienstverlening aanbieden. Hiermee kunnen we snel reageren op internationale vraagstukken, kun je zelf kiezen voor een contactpersoon die je in je eigen taal voorziet van een oplossing ter plaatse en kunnen we eenvoudig auto’s invoeren en uitvoeren. Een medewerker die stopt in het ene land en een nieuwe medewerker in het andere land? Geen nood, dan verhuizen we het contract gewoon naar de andere kant van de grens. Bovendien kennen we de valkuilen en bijzonderheden aan beide zijden van de landsgrenzen erg goed. Noem ons gerust dé specialist!

Onafhankelijk van
bank of automerk

DirectLease is als onderdeel van International Car Lease Holding in handen van een tweetal echte ondernemers (de Van Mossel Groep en De Mandemakers Groep zijn ieder voor 50% eigenaar van DirectLease). Hiermee zijn wij niet – zoals de meeste andere grotere partijen in de markt – afhankelijk van een bank of in handen van één bepaald automerk. Dit maakt dat we niet aansturen op het vergroten van het marktaandeel van een merk. Ook kun je bij ons nog steeds kiezen uit de opties “ik kies de dealer” en “DirectLease kiest de dealer”, waardoor je in staat wordt gesteld om je eigen dealer te kiezen. Kortom, we zijn volstrekt onafhankelijk en dat stelt ons in staat een vrij en juist advies te geven.

Alle merken

alle merken

minder merken

DirectSearch

leaseprijs is gebaseerd op km per jaar en een looptijd van jaar mnd | aanpassen

CO2 emissie

g/km

Looptijd:

jaar mnd

km per jaar

km/jaar

Brandstof

€ 5000€ 200.000

minmax

Contact

Bel ons
+32(0)3 544 29 10
Bezoek ons
Noordersingel 19,
Antwerpen
Routeplanner
Contacteer ons
Vanaf nu zijn wij ook ’s avonds tot 20u bereikbaar
Mail onze sales afdeling.

Nieuws

Van M+S naar sneeuwvlok!

15-12-2017

Van M+S naar sneeuwvlok! In België mogen we zelf bepalen wat voor banden we onder onze auto's laten zetten, maar dit geldt niet voor ons buurland Duitsland. Daar ben je verplicht om tijdens winterse omstandigheden met winterbanden te rijden. Doe je dit niet, dan kun je zomaar een flinke boete krijgen. Dit is niet het enige waar je een boete voor kunt krijgen. Duitsland komt namelijk met een nieuwe strengere eis, welke ingaat vanaf 1 januari 2018.

lees meer >